contur design


Placari cu alucobond

Alucobondul este un material compozit, cu doua fete de aluminiu si un miez de polietilena, ceea ce ii ofera o planitate perfecta, o duritate a suprafetei si o rezistenta foarte buna la indoire. Placile din alucobond sunt disponibile in mai multe culori si diverse finisari, grosimea uzuala variind de la 2 mm la 4 mm, lungimea putand ajunge pana la 4000 mm. Datorita acestor calitati, alucobondul este folosit si la placarea cladirilor dand un aspect deosebit, eliminand problemele de intretinere ce pot aparea la tencuire. De asemenea, poate fi folosit la invelirea de coloane sau alte suprafete curbe.
Pentru mai multe imagini vizitati galeria.

art2

Printuri indoor si outdoor

Executam printuri digitale de calitate impecabila, direct pe suport tip vinyl, banner, mesh, hartie, autocolant, fototapet, materiale textile, frontlit, sticla, plexiglass, forex, ceramica, PAL, MDF, PVC, bond, aluminiu etc. De asemenea, oferim servicii de laminare a printurilor produse de catre noi.
Pentru mai multe imagini vizitati galeria.

art1

Sisteme de afisaj de tip roll-up,
pop-up si x-banner

Acestea sunt folosite in vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vanzare, campanii promotionale, sali de asteptare, sali de conferinte, pasaje de trecere, receptii, hoteluri, unitati de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi etc.
Pentru mai multe imagini vizitati galeria.

art1

------------------------------------------