contur design


Casete luminoase

Casete luminoase cu simpla sau dubla fata.

Din punct de vedere al caracteristicilor constructive, avem patru variante de realizare:
- cu structura metalica si fete din poliplan;
- cu structura metalica si fete din din alucobond diferite nuante;
- cu profil de aluminiu si fete din stiplex;
- cu structura aluminiu si rame click frame.
Toate acestea pot fi luminate cu lampi neon sau led-uri. Ca si accesorii, amintim celula fotoelectrica (asigura aprinderea casetei luminoase automat odata cu lasarea intunericului) si dispozitivul de aprindere in tronsoane (utilizat la casetele luminoase de mari dimensiuni pentru a evita riscul suprasolicitarii retelei de inalta tensiune).
Pentru mai multe imagini vizitati galeria.

art1

Casete cu tub spectral

Casetele luminoase cu tub spectral (tuburi cu descarcare in gaz spectral – TGS), au un impact vizual deosebit, la cerere putand fi animate cu un sistem de luminare dinamic.

In ultimii ani, tuburile spectrale au crescut ca si folosinta in domeniul publicitatii, fiind cel mai solicitat tip de reclama luminoasa pe piata mondiala. Acestea sunt folosite in design indoor si outdoor, in casetele luminoase si diferite volumetrii, dar si in domeniul arhictecturii, in luminarea niselor si a scafelor sau marcarea exterioara a marilor edificii. De asemenea, tuburile spectrale sunt foarte solicitate in domeniul Horeca.
Pentru mai multe imagini vizitati galeria.

art2

Bord meniuri luminoase

In general cu rame click frame si cu structura metalica si/sau alucobond, bord meniurile luminoase pun in evidenta produsele dumneavoastra, oferind totodata schimbarea facila a mesajului acestora.
Pentru mai multe imagini vizitati galeria.

art1
------------------------------------------